81387569 1473927929398204 39791227024965632 o

Carnavalskrant

Redactie Commissies

Het Moesblad is de carnavalskrant van Schaijk. Het bestaat grotendeels uit teksten en foto’s die zijn aangeleverd door de vele carnavalsclubs en leden van Stichting Carnaval de Moeslanden. Zij presenteren zich via een foto en een stuk tekst aan eenieder. Verder wordt het officiële carnavalsprogramma erin vermeld, zijn verschillende fotocollages te zien van de optocht en carnavalsfestiviteiten en worden diverse erelijsten vermeldt.  

Bijzonder aan het Moesblad is dat het eigenlijk twee voorkanten kent en geen achterkant. Dat komt omdat onze jeugdcarnaval een eigen deel voor het Moesblad maakt. Want het Moesland heeft ook al veel jeugdclubjes die zich willen laten horen. Hun bijdrage begint aan de andere voorzijde (onze achterzijde).

81387569 1473927929398204 39791227024965632 o

Veel carnavalsclubs werken mee aan het tot stand komen van de carnavalskrant, door een leuk stukje te schrijven. We hebben hier iedereen zijn hulp hard bij nodig, klim dus in de laptop en presenteer je club!
Als je iets wilt aanleveren voor ons Moesblad, mail dan je bijdrage naar krant@moesland.nl.
Zonder al onze adverteerders zouden wij niet zo’n mooi Moesblad kunnen maken en andere activiteiten kunnen organiseren. Vandaar dat het Moesblad ook veel advertenties bevat van adverteerders uit Schaijk en omgeving en ook nog van ver daarbuiten.
Mocht u ook willen adverteren in het Moesblad, dan kunt u voor verdere informatie contact opnemen met Ingrid Spierings of Manon van Zandvoort via advertentie@moesland.nl. Als u een advertentie plaatst, krijgt u een exemplaar van het Moesblad aangeboden.

Bezorging
Het Moesblad wordt huis aan huis in Schaijk bezorgd. Hierbij wordt het Moesblad persoonlijk aan u overhandigd en vragen wij een kleine bijdrage. Met uw bijdrage kunnen wij allerlei activiteiten organiseren zoals het rondbrengen van de fruitmanden, carnavalsmiddag voor de jeugd, carnavalsmiddag voor de Katholieke Bond van ouderen en het Kee-Moes-Bal.
Als u niet in Schaijk woont en toch een exemplaar wilt ontvangen, mail dit dan naar krant@moesland.nl.

Wij wensen u ook dit jaar weer veel leesplezier toe!