Moeslands monument

Het Moeslands Monument is een prachtig eerbetoon aan de rijke geschiedenis en de bruisende cultuur van het Moesland. Het Moeslands Monument blijft een belangrijk symbool van trots en verbondenheid voor de mensen van het Moesland.

Sponsor het Moeslands Monument en laat je eigen logo schitteren
Door het Moeslands Monument te sponsoren, help je mee om dit culturele erfgoed van carnaval te behouden en te promoten. En het mooiste is: je krijgt de kans om je eigen logo of persoonlijke boodschap op het monument te laten plaatsen!

Wat krijg je ervoor terug?
Je logo op het monument: Jouw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap wordt vereeuwigd op een van de mooiste plekken in het Moesland. Hoe cool is dat?
Zichtbaarheid: Elke bezoeker die het monument bewondert, ziet ook jouw logo. Een perfecte manier om je betrokkenheid te tonen.
Bijdragen aan cultuur: Je helpt mee om de tradities en verhalen van het Moesland levend te houden voor toekomstige generaties.
Certificaat: Voor een eenmalige bijdrage van € 111,- is uw naam (club, vereniging, bedrijf of persoonlijk) verbonden aan het monument. Met een certificaat wordt uw betrokkenheid vastgelegd.

Samen zorgen we ervoor zorgen dat het Moeslands Monument blijft schitteren als een symbool van onze geweldige cultuur en geschiedenis.

Voor meer informatie en om je sponsoring te regelen, kun je contact opnemen via secrataris@moesland.nl.
Image