Bezorging Moesblad

Twan van Zandvoort

Ook dit jaar verschijnt er weer een schitterende carnavalskrant in het Moesland. Deze keer een speciale jubileumeditie, vanwege 66 jaar carnaval vieren in het Moesland. De drukproef werd op donderdag 11 januari aangeboden aan Prins Djarek en Prinses Senne. De krant wordt op 26, 27 en 28 januari huis-aan-huis verspreid, ook in de buitengebieden. We brengen dan trouwens niet alleen het Moesblad rond maar ook een prachtig verzamelalbum waarvoor stickers gespaard kunnen worden bij Albert Heijn Schaijk. Een album dat ook geheel in het teken staat van 66 jaar Moeslands carnaval.

De carnavalskrant staat weer vol met vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Djarek d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. Bijzonder onderdeel van de krant is zoals altijd het Jeugdmoesblad waarin Jeugdprins Thomas en Jeugdprinses Nour en hun hele gevolg zich aan u voorstellen.

Wat ook bijzonder is, is dat wanneer u een ‘NEE-NEE’ sticker heeft en toch het Moesblad en het stickeralbum wilt ontvangen, u dan bijgaande ‘JA-JA’ sticker goed zichtbaar op de brievenbus moet plakken. Liefst even over de ‘NEE-NEE’ sticker heen. Bij een ‘NEE-NEE’ sticker zullen we namelijk normaal gesproken niet aanbellen.

De leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval of de Boeremoeskapel vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen blijven organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor onze zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs!

Als u niet thuis bent, kunt u via de QR-code in de krant altijd nog een vrijwillige bijdrage doen. Ook kunt u uw bijdrage in de bus doen bij de daarvoor bestemde collectebus bij de klantenservice van Albert Heijn, Jumbo of bij De Spijker. Daar zijn voor de liefhebbers ook extra kranten gratis af te halen.

Mocht u onverhoopt geen carnavalskrant ontvangen, stuur dan een mailtje naar krant@moesland.nl. Wij zorgen ervoor dat u er alsnog een in de bus krijgt. En mocht u meerdere exemplaren willen ontvangen, laat dat dan ook even weten.