Ontwerp jij het logo voor het 66-jarig bestaan?

Twan van Zandvoort

Ben JIJ de ontwerper van het nieuwe logo voor het 66-jarig jubileumjaar van Stichting Carnaval de Moeslanden?

Op 11-11 2023 zal de aftrap gegeven gaan worden voor het 66e carnavalsjaar van Stichting Carnaval de Moeslanden. Er wordt al hard gewerkt om dat jaar een feestjaar te maken. Maar wat is een feestjaar zonder eigen logo?

Daarom dagen we jou uit om een passend logo te maken. Hoe dit logo eruit zal dat bepaal jij, je mag al je creativiteit gebruiken.Er is eigenlijk maar 1 ding belangrijk het logo moet bruikbaar zijn voor pr-doeleinden. Oftewel het logo moet herkenbaar zijn en blijven bij gebruik op Instagram, Facebook, etc. etc.

Hoe gaan we te werk? Alle inzendingen worden opgestuurd naar onze penningmeester (penningmeester@moesland.nl). De penningmeester zal dan alle namen van de ontwerpers van de inzendingen verwijderen en de inzendingen aan het bestuur van het 66 jaar overleggen. Deze kiezen dan het winnende logo wat veel, vaak en overal te zien zal zijn. Wil jij de boeken is als DE ontwerper van het logo voor het feestjaar van 66 jaar carnaval in het Moesland? Stuur dan je ontwerp in voor 16 april 2023.

Voorzitter bestuur 66 jaar Stichting Carnaval de Moeslanden, Maarten.