Digitale kaartverkoop Pronkzitting

Twan van Zandvoort

Digitale kaartverkoop Moeslandse Pronkzitting op woensdag 21 december.

Het is dit jaar maar liefst de 44e editie van de Moeslandse Pronkzittingen “Bekek ’t mar”!!!
Al die jaren schitteren er artiesten, groot en klein, op het Schaijkse podium, voor het fantastische publiek. Een succesvolle formule moet je natuurlijk niet aanpassen en deze formule kan nog jarenlang mee! Wij zijn er natuurlijk groot voorstander van om te vieren wat je vieren kunt. Vandaar dat wij dit dan ook met beide handen aanpakken, en dit jaar het thema “Let’s celebrate!” hebben gekozen!
In 2022 hebben we de “alles is anders”-Pronkzitting gehad in de feesttent! Later dan normaal en op een andere plek, maar ook dat was weer een waar feest. Het was fantastisch om dit met verschillende partijen en vele vrijwilligers in ons Moesland neer te zetten. Na afloop van het goedgevulde programma, hebben we op het podium afscheid genomen van Jeroen van Zuijlen als voorzitter van de Commissie Pronkzitting, onze streep. Hij heeft zich jarenlang met hart en ziel ingezet voor de Pronkzitting en gelukkig hoeven we hem niet te missen, want we blijven hem op het podium zien bij de Hofkapel.
We zijn blij om te kunnen melden dat we een nieuwe voorzitter voor de Commissie Pronkzitting hebben gevonden. Jan van der Linden is onze nieuwe streep. Jan is natuurlijk geen onbekende in Moesland en is al jarenlang succesvolle artiest bij de Pronkzitting.

Deze keer zullen we werken met een digitale kaartverkoop. Dit is nieuw, om te zien of we iedereen zo beter kunnen bedienen. Hoe gezellig ook het ook altijd was, je hoeft niet meer fysiek in de rij voor de kaartverkoop in de Phoenix. Om te zorgen dat iedereen voor hun eigen groep de kaarten kan kopen, kun je per persoon 11 kaarten in één keer kopen. De kaarten voor de avondvoorstellingen zijn 15,80 Euro per stuk (inclusief 0,80 Euro servicekosten per stuk), de kaarten voor de zaterdagmiddagvoorstelling zijn Euro 13,30 Euro (inclusief 0,80 Euro servicekosten per stuk) bij een digitaal kaartje. Het kopen van de digitale kaarten wijst zichzelf, met je digitale device klaar zitten, naar de juiste link gaan (kan via www.moesland.nl), in de digitale rij wachten, je gegevens invullen aantal kaarten selecteren en betalen. Je kunt de tickets dan direct downloaden en je krijgt de digitale kaarten per mail binnen. Voorafgaand aan de voorstellingen in dorpshuis De Phoenix wordt de streepjescode op je entreebewijs gescand. Je kunt de tickets vooraf uitprinten en op papier meenemen óf vanaf je telefoon laten scannen.
Ook de Moeskwekers krijgen digitale kaarten, per mail, voor de door hun geselecteerde voorstelling.
De digitale kaartverkoop (max. 11 p.p.) is woensdag 21 december vanaf stipt 20:00uur via de link: https://www.ticketkantoor.nl/events/pronkzittingmoesland
Mocht je vooraf al weten dat je er digitaal echt niet uitkomt, dan kun je tijdens de verkoop naar de Phoenix komen waar we je kunnen helpen.


De voorstellingen van deze 44e editie in dorpshuis De Phoenix zijn op:
zaterdagmiddag 14 januari – ook kaartverkoop via KBO
zaterdagavond 14 januari
vrijdagavond 20 januari
zaterdagavond 21 januari

LET OP: Nieuw dit jaar is ook de fastlane voor de Moeskwekers. Er zijn daarmee dus géén gereserveerde plekken. Met de avondvoorstelling gaat de zaal voor de Moeskwekers een kwartier eerder open, zodat zij de gelegenheid hebben om plaats te nemen in de zaal. De fastlane is van 19:00uur tot 19:15uur, daarna gaat de zaal regulier open. Moeskwekers mogen natuurlijk ook na 19:15uur komen, maar sluiten dan gewoon in de rij aan.
Het enthousiasme vanuit de Commissie en de artiesten is groot en ongetwijfeld ook vanuit alle Moeszakken en Moeszakkinnen, die weer een middag of avond ouderwets gezellig willen genieten!
Natuurlijk met onze Prins Djarek, Prinses Senne en Secondant Rick, die met hun hele gevolg in de bak op het podium zitten. Met een goei stukske muziek van onze eigen Hofkapel, genieten van de artiesten!
Toi, toi!
Commissie Pronkzitting – Moesland