Moesland logo

Moesland vs. Corona

Redactie

Beste clubs van het Moesland,We leven nu in een onzekere tijd. Onzeker wat we kunnen verwachten de komende carnavalsperiode. Carnaval is nog ver weg, maar de activiteiten en voorbereidingen zijn bij enkele commissies in volle gang. Begin september zullen er zeer waarschijnlijk nieuwe veranderingen omtrent regels en adviezen vanuit onze regering naar buiten gebracht worden. Wij willen graag met de clubs, de belangrijkste vertegenwoordigers in het Moesland rond de tafel gaan zitten om te bekijken wat we kunnen doen. Het zal deze bijeenkomst voornamelijk gaan om een datum te kiezen waarop we definitief de knoop door zullen hakken om de optocht wel of niet door te laten gaan.Waarom zo vroeg? Er zijn clubs die na de zomervakantie al beginnen aan hun creatie, mede daardoor willen we samen met jullie kijken op welke datum het nog mogelijk is om met jullie project te beginnen waarmee jullie representatief kunnen deelnemen. Kwaliteit in ons Moesland blijft belangrijk!Wij willen graag op maandag 7 september 20:00 een ingelaste clubvergadering m.b.t. carnaval/optocht 2021 houden. Diegene die erbij willen zijn moeten zich van te voren opgeven via secretaris@moesland.nl. Er kunnen maximaal 2 vertegenwoordigers per club inschrijven. Als het te druk wordt kan de stichting dit nog aanpassen naar 1 vertegenwoordiger per club. Locatie volgt z.s.m.Wij zien jullie inschrijving graag uiterlijk vrijdag 31 juli 2020 op secretaris@moesland.nl. Vermeld hierbij de namen van de personen die komen en vanuit welke club. Wij zullen er vanuit onze kant alles aan doen om deze bijeenkomst zo veilig mogelijk en volgens de richtlijnen van het RIVM te houden. Als het mogelijk is, bedenk scenario’s vanuit jullie kant mochten we carnaval op een andere manier moeten gaan vieren komend jaar.