Jeugdoptocht start later

Redactie

Een belangrijk bericht voor onze schitterende Jeugdoptocht.
 
Zondag aanstaande doen jullie jeugdclubs allemaal mee aan de prachtige jeugdoptocht. Helaas zijn de weergoden ons niet gunstig gezind morgen. We hebben een uitgebreid weerrapport opgevraagd, en begin van de middag is de wind te hard om om 13.30 uur te kunnen starten. We hebben daarom een alternatief gezocht wat veilig is voor alle kinderen.  Nieuwe tijden De proclamatie start om 15.11 uur, en de optocht begint om 15.30 uur. Twee uur later dan gepland. Dit omdat de wind dan afneemt. Houd met het opbouwen van de wagens ook alsjeblieft rekening met de wind.  Het verlaten van de optocht betekent ook dat de prijsuitreiking later plaatsvindt, namelijk vanaf 18.00 uur, gewoon in de grote zaal van de Phoenix.  Morgenvroeg definitieve beslissing Morgenvroeg vragen we een laatste weerrapport op. Mocht de wind toch niet afnemen, dan wordt uiterlijk om 10 uur de beslissing genomen om de optocht zondag niet door te laten gaan. Natuurlijk gaan we hier niet vanuit. Heb je om 10 uur niks gehoord, dan gaat de optocht gewoon door!  Deel dit bericht We vragen jou dit te delen met alle deelnemers, en jullie schema hierop aan te passen. Dat is natuurlijk vervelend, maar veiligheid staat voor ons echt voorop.  Heb je vragen? Stuur dan een appje naar Andre van Thiel, telefoonnummer 06-22398903 
 

Jeugdoptocht start later

Redactie

Een belangrijk bericht voor onze schitterende Jeugdoptocht.
 
Zondag aanstaande doen jullie jeugdclubs allemaal mee aan de prachtige jeugdoptocht. Helaas zijn de weergoden ons niet gunstig gezind morgen. We hebben een uitgebreid weerrapport opgevraagd, en begin van de middag is de wind te hard om om 13.30 uur te kunnen starten. We hebben daarom een alternatief gezocht wat veilig is voor alle kinderen.  Nieuwe tijden De proclamatie start om 15.11 uur, en de optocht begint om 15.30 uur. Twee uur later dan gepland. Dit omdat de wind dan afneemt. Houd met het opbouwen van de wagens ook alsjeblieft rekening met de wind.  Het verlaten van de optocht betekent ook dat de prijsuitreiking later plaatsvindt, namelijk vanaf 18.00 uur, gewoon in de grote zaal van de Phoenix.  Morgenvroeg definitieve beslissing Morgenvroeg vragen we een laatste weerrapport op. Mocht de wind toch niet afnemen, dan wordt uiterlijk om 10 uur de beslissing genomen om de optocht zondag niet door te laten gaan. Natuurlijk gaan we hier niet vanuit. Heb je om 10 uur niks gehoord, dan gaat de optocht gewoon door!  Deel dit bericht We vragen jou dit te delen met alle deelnemers, en jullie schema hierop aan te passen. Dat is natuurlijk vervelend, maar veiligheid staat voor ons echt voorop.  Heb je vragen? Stuur dan een appje naar Andre van Thiel, telefoonnummer 06-22398903