Logo Stichting Carnaval de Moeslanden 2016

Erewijn 2020

Redactie

Zojuist tijdens de erewijn zijn de sleutels weer aan de hoogheden van de gemeente landerd uitgereikt en ook de  gemeentelijke onderscheidingen zijn in het Moesland weer uitgereikt door burgemeester Bakermans Prins Twan 1e lid van Zot Gefrot Sinds 2012 lid van de Raad van Elf. O.a. lid geweest van comissie Jury, commisie PR en ook als secretaris in het bestuur gezeten. Verder is hij de kortst zittende grootvorst van het Moesland. Verder is al jaren actief in de Moeslandse prinkzittingen. 2e Willian van Oosteren lid van Zo Gut Ut en al jaren geeft hij lascursus aan de Moelandse jeugd. Verder zit hij bij de Technische commissie van de jeugdcarnaval. Afgelopen jaar flink meegewerkt aan het opknappen jeugdprinsenwagen. 3e Harm van Rooij lid van Schon Gekwakt. Hij is voorzitter scouting Schaijk die dit jaar 60 jaar bestaan. De scouting ondersteunt de carnaval al heel erg lang. O.a. jeugdbal samen met jeugdcarnaval. Op de braderie is hij ook altijd actief bezig met de schouting en sinds vorig jaar ook bij beleef Schaijk. Verder doet hij al jaren mee met de pronkzitting. Alle drie zijn het top vrijwilligers die hun steentje bijdragen voor de moeslandse carnaval.

 

Logo Stichting Carnaval de Moeslanden 2016