Moesland Cup 2020

Redactie

Moesland Cup eindelijk voor de Raad van Elf!

Zaterdag 15 februari, een week voor carnaval. Op deze mooie zaterdag staat de Moesland Cup bij DAW Schaijk op het programma. Al vroeg in de ochtend melden de eerste spelers zich bij DAW om zich goed voor te bereiden op de wedstrijd die komen gaat. In 2017,2018 en 2019 waren de spelers van het G-Team de sterkste, dit jaar is de Raad van Elf gebrand op revanche! Onder aanvoering van Prins Twan wordt de aftrap op stipt 11:11 genomen onder een stukske muziek van onze eigen Hofkapel. Al vroeg in de wedstrijd weet de Rv11 de score te openen. Niemand minder dan onze eigen Prins Twan neemt de Rv11 op sleeptouw en weet de bal tegen de touwen te werken. Het gaat de hele wedstrijd op en neer het staat zelfs even gelijk, maar de Rv11 laat het G-Team niet op voorsprong komen. Iets voor het eindsignaal scoort de Rv11 de 5-7, waardoor de marge weer 2 wordt. Niets lijkt de winst van het team van Prins Twan nog te kunnen stoppen, tot dat daar het G-Team opeens de aansluitingstreffer maakt, 6-7. Het worden nog hectische seconden voor de goal van de Rv11, maar tot grote vreugde van Prins Twan en zijn gevolg valt er geen doelpunt meer en kan Prins Twan eindelijk een beker omhoog houden. De laatste keer was dat met Zot Gefrot als club van het jaar. Eindelijk winst voor Prins Twan en voor de Rv11. De Moesland Cup eindelijk voor de Rv11! Na de wedstrijd werd er door beide partijen nog gezellig gekletst en wat gedronken en gegeten voor dat de Rv11 snel richting de Phoenix moest voor het KBO Bal.

Volgend jaar zal het G-Team graag revanche nemen!

Hierbij het scoreverloop van de wedstrijd.

0-1 Prins Twan
1-1 Daan
1-2 Prins Twan
2-2 Stefan
2-3 Maarten
3-3 Ike
— Rust —
3-4 Ton
3-5 Prins Twan
4-5 Richard (penalty)
4-6 Jaap
5-6 Johnny de Mol (ed)
5-7 Prins Twan
6-7 Ike