Dansfestival 2020

Redactie

Dansfestival Moesland 9 februari 2020

De succesvolle pronkzittingen zitten er weer op. Het Moesblad valt zeer binnenkort op de deurmat oftewel het carnavalsseizoen is al in volle gang en dat betekent dat er weer een aantal fantastische evenementen aan zitten te komen.
Op 9 februari zal er wederom een dansfestival plaatsvinden in het Moesland.
Tijdens het dansfestival zullen 8 verschillende verenigingen uit de regio hun kunsten vertonen. Deze groepen zijn vaak al vanaf de zomervakantie bezig met oefenen, en al dat harde werk kan je komen bewonderen tijdens het dansfestival. Er zijn maar liefst 35 verschillende dansen die deze middag voorbij komen. Het totale deelnemersveld komt op 211 danseressen.

Bezoekers zijn welkom op 9 februari in dorpshuis De Phoenix in Schaijk. Vanaf 12.00 gaat de zaal open en zal u worden getrakteerd op een aantal spetterende shows en gardedansen. Het festival wordt groots opgezet. Er zal een jury aanwezig zijn die op zorgvuldige en professionele wijze de diverse dans acts zal beoordelen en waarderen. De middag is te bezoeken door iedereen die dat leuk vindt.

Om de kosten enigszins wat te kunnen dekken vragen wij een klein bedrag als entree. De entreeprijs voor volwassenen is € 3,- en voor kinderen onder de 16 jaar € 1,50