Moesland logo

Moeslandse carnaval

Redactie

Beste Moeszakken en Moeszakkinnen,

We zien diverse berichten verschijnen in de media, er leeft van alles in het Moesland. Wij als bestuur van Stichting Carnaval de Moeslanden worden persoonlijk benaderd over bepaalde dingen waarop we geen invloed hebben, daarom willen wij als bestuur hier graag duidelijkheid over geven.

Stichting Carnaval de Moeslanden heeft geen invloed op:

-Programmering van (Horeca) ondernemers

-Prijzen van de Moesmunten

-Entree prijs bij horecagelegenheden

Voor berichtgeving vanuit Stichting Carnaval de Moeslanden kun je onze eigen kanalen in de gaten houden: www.moesland.nl, onze Facebook- en Instagrampagina en onze nieuwsbrief verstuurd vanuit secretaris@moesland.nl 

Een heel fijn, zorgeloos en gezellige carnaval gewenst

Namens het bestuur van Stichting Carnaval de Moeslanden

Maarten Hendriks

Voorzitter

Moesland logo

Moesland logo

Moeslandse carnaval

Redactie Organisatie

Beste Moeszakken en Moeszakkinnen,

We zien diverse berichten verschijnen in de media, er leeft van alles in het Moesland. Wij als bestuur van Stichting Carnaval de Moeslanden worden persoonlijk benaderd over bepaalde dingen waarop we geen invloed hebben, daarom willen wij als bestuur hier graag duidelijkheid over geven.

Stichting Carnaval de Moeslanden heeft geen invloed op:

-Programmering van (Horeca) ondernemers

-Prijzen van de Moesmunten

-Entree prijs bij horecagelegenheden

Voor berichtgeving vanuit Stichting Carnaval de Moeslanden kun je onze eigen kanalen in de gaten houden: www.moesland.nl, onze Facebook- en Instagrampagina en onze nieuwsbrief verstuurd vanuit secretaris@moesland.nl 

Een heel fijn, zorgeloos en gezellige carnaval gewenst

Namens het bestuur van Stichting Carnaval de Moeslanden

Maarten Hendriks

Voorzitter

 

Namens het bestuur van Stichting Carnaval de Moeslanden

Maarten Hendriks

Voorzitter

Moesland logo