Beleef Schaijk!

Redactie

Zoals via de media al is vernomen, zit er een mooi nieuw evenement aan te komen wat door vele vrijwilligers wordt georganiseerd: Beleef Schaijk! Dit is de vervanging van de braderie waar we na 42 jaar afscheid van hebben genomen. Nu het nieuwe centrum steeds meer vorm krijgt was dit het moment om het roer om te gooien.
Het gaat een geweldig feestweekend worden, waarvoor iedereen wel iets te doen is.
Om dit weekend te kunnen laten slagen zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Voor het opbouwen van het weekend zelf, tijdens de diverse activiteiten maar uiteraard ook na het weekend om de boel weer op te ruimen. Zoals jullie via de media hebben vernomen gaat de Urban Fun Run & Walk Schaijk langs (o.a. DAW Schaijk) en door vele bezienswaardigheden in Schaijk.

Hier zijn vele vrijwilligers nodig! Wij hopen op jullie steun, want we hebben jullie keihard nodig om Beleef Schaijk te kunnen laten slagen!

Voor opgave als vrijwilliger graag een mail naar: yvondekleijn@Hotmail.com. Vermeld hierin op welke dagen/tijdstippen je eventueel zou kunnen helpen. Al is het maar 2 uurtjes!

Voor vragen over dit evenement kan je terecht bij Joost Geurts van Kessel en Tobias Lange
Tobias@cleanservice.nl
Geurtsvankesseljoost@gmail.com

Alvast bedankt namens Beleef Schaijk

Meer informatie op: www.beleefschaijk.nl