Moeskoningin Auke

Redactie

Het is op deze carnavalszaterdagavond gezellig druk in de grote zaal van de Phoenix als Grootvorst Maarten het woord neemt voor de aankondiging van de Moeskoningin 2019. Na een spannende voorronde zijn er nog drie jongedames die om deze eervolle titel in het Moesland strijden. “In geheel willekeurige volgorde zijn dat: Marissa van Druten, Auke de Vent en Jody Sijmens” aldus de Grootvorst.

En nadat ze alle drie op het podium zijn verschenen, volgt de uitslag. Op basis van de vele honderden uitgebrachte stemmen blijkt dat Auke de Vent Moeskoningin 2019 is geworden. Uit handen Prins Bart mocht Auke het bijbehorende kroontje in ontvangst nemen en Prinses Nomie overhandigde een mooie bos bloemen.

Auke, namens het ôlling Moesland van harte gefeliciteerd!

Moeskoningin Auke

Redactie

Het is op deze carnavalszaterdagavond gezellig druk in de grote zaal van de Phoenix als Grootvorst Maarten het woord neemt voor de aankondiging van de Moeskoningin 2019. Na een spannende voorronde zijn er nog drie jongedames die om deze eervolle titel in het Moesland strijden. “In geheel willekeurige volgorde zijn dat: Marissa van Druten, Auke de Vent en Jody Sijmens” aldus de Grootvorst.

En nadat ze alle drie op het podium zijn verschenen, volgt de uitslag. Op basis van de vele honderden uitgebrachte stemmen blijkt dat Auke de Vent Moeskoningin 2019 is geworden. Uit handen Prins Bart mocht Auke het bijbehorende kroontje in ontvangst nemen en Prinses Nomie overhandigde een mooie bos bloemen.

Auke, namens het ôlling Moesland van harte gefeliciteerd!