Eremoeszak 2019

Redactie

Op zaterdagmiddag 23 februari 2019 heeft het jaarlijkse KBO bal weer plaatsgevonden in de Phoenix. De organisatie lag wederom in de handen van Doortje Bekkers, die dit al sinds 1992 doet! Een flinke bos bloemen waard!

De opening was voor Jeugdcarnaval Schaijk, die verschillende wervelende dansacts uit de jeugdpronkzitting lieten zien. Jeugdcarnaval Schaijk sloot af met 2 voetballende vrienden die allemaal zelf bedachte grappen vertelden. Na de pauze was het de beurt aan de “grote”. Net als elk ander jaar wordt er een act van de Moeslandse Pronkzitting ten tonele gebracht, dit jaar was de eer aan Wendy Spierings en Danielle van Gaal, oftwel Zwaar Geschut. Net als bij de pronkzittingen kregen ze de hele zaal aan het lachen.  En dan het grote moment van de middag…….Eremoeszak 2019…….

Een veelzijdige man welke druk in de weer is voor de medemens. Carnaval zit in het bloed, overgedragen op kinderen en kleinkinderen. Hij doet veel voor de parochie en kan heel erg goed tekenen….. Eremoeszak 2019 is Toon Derks!! Afgelopen jaar was het zijn vrouw, nu is het Toon. Een zeer verdiende onderscheiding voor deze zeer behulpzame man.