Broederschap oud-prinsen

Redactie

Jaarlijks Convent Broederschap van Oud Prinsen

Het moment der momenten van het jaar is weer aangebroken, het jaarlijks Convent van het Broederschap van Oud-Prinsen.

De oud Prinsen en oud prinsessen nemen dit jaar wederom bezit van 2 residenties. Het broederschap heeft de neus voor excellente Carnavals-tempels weer opgehaald. Dit jaar gaan we ons onderdompelen in het Moes wat De Potter ons kan bieden in zijn nieuw eetablissement aan de Thé-splitsing. Daar zal op een gedekte houten tafel een overheurlijk vochtig dampende worst worden opgediend op een warm bedje van Boeremoes. Tijdens een intermezzo zullen de sigaren met cederhouten spaanders worden ontstoken en zal de tong worden gestreeld met de meest delicieuze cognac die ons Moesland kan bieden.

Na dit residentieel samenzijn gaat het heerschap vergezeld door de dames vervolgens door naar de Moes-Hütte annex De Phoenix. Hier zal de verheerlijking van de Oud-Prinsen plaatsvinden gevolgd door het bijwonen van de erewijn.