Carnaval Loverz 2018

Redactie

Eerste editie Carnaval Loverz spetterend van start!
Op 11 en 12 februari jongstleden vond de eerste editie van Carnaval Loverz plaats bij café/feesterij de Potter in Schaijk, speciaal voor de Moeslandse jeugd op het voortgezet onderwijs.
Met een ruime 150 bezoekers op de feestavonden hebben we er een mooi feestje van gemaakt! De eerste avond werd letterlijk en figuurlijk afgetrapt door de voetballers van All-Starz, waarna de stemming er al goed in kwam. Er werd volop gedanst en gefeest, en met Rickert en Che Crozz werd die feeststemming goed voortgezet.
Op de tweede avond was de beurt aan Sjieke Bazen en werden de opblaaskrokodillen en opblaas muziekinstrumenten meegenomen in de polonaise. Met Row werd nog even doorgehost, om er daarna nog even tegenaan te stampen met Danny Scandal.
De chill-ruimte was beide avonden goed gevuld, even chillen op de loungebanken en zitzakken, dat kwam tussen al het feestgedruis door goed van pas!
Mede dankzij de hulp van Rabobank Oss Bernheze, the Read Shop Schaijk, van Son ’t Durp, Stijn van Lith, Cleanservice Products, Arjen van der Linden, Bouwbedrijf van Dinther, Reuzenaar Sloop- en Verhuurbedrijf, Café/Feesterij de Potter, Gemeente Landerd, Smaak Catering en Events en vele enthousiaste vrijwilligers hebben er een fantastische eerste editie van kunnen maken en maken we ons alweer op voor volgend jaar!
Tot volgend jaar! Dan gaan we er weer een feestje van maken!