Zilveren Moestop 2017

Redactie

Zilveren Moestop voor Fons Roelofs

In een overvolle ‘Moeshütte’ mocht Fons Roelofs zaterdagavond de Zilveren Moestop in ontvangst nemen uit handen van Prins Johnny d’n Urste. De hoogste onderscheiding van het Moesland voor een man die zijn sporen dik verdiend heeft in het Moesland. Fons is voorzitter van de commissie Moesblad, die elk jaar een prachtige carnavalskrant laat verschijnen. Hij maakt deel uit van de commissie braderie en is betrokken bij de organisatie van de Moestempel. Hierdoor kunnen minder valide Moeszakken en Moeszakkinnen de optocht bekijken vanuit verwarmde zitplaatsen. Carnavalsvierder in hart en nieren, actief lid van CV Halverwege, bouwer bij CV Ut Nauwt Nie en was jarenlang lid van de Raad van Elf en Adjudant.

Fons, namens het hele Moesland van harte gefeliciteerd met deze meer dan verdiende onderscheiding. Geniet ervan met volle teugen, het is een enorme waardering voor het vele werk dat je verzet.