Pronkzitting 2017

Redactie

De Moeslandse Pronkzitting staat weer bijna voor de deur. Het thema van dit jaar is: “Het sprookje van 1011 nachten”.

U wordt ondergedompeld in Oosterse sferen, alsof u na een lange reis door de verzengende hitte van de woestijn bent aangekomen in een prachtige oase. Een oase waar u uw kameel kunt parkeren en op zoek gaat naar een gezellig avondje entertainment. Een prachtige zomeravond om te genieten van droge woestijnhumor, opmerkingen zo scherp als het spijkerbed van een fakir, grappen bijtend als een slang uit een rieten mand.

We mogen dit jaar weer rekenen op een aantal toppers van vorige jaren. De voorbereidende vergaderingen zijn weer achter de rug en de eerste repetitie door de artiesten is zelfs al weer geweest! Het zal ook dit jaar weer een mooi programma worden, met sketches, tonpraters en dans. Kortom een mooie avond uit, zoals een echte Pronkzitting bedoeld is! Een Pronkzitting door en voor iedereen die Moesland een warm hart toedraagt! En dat al voor de 39e keer! Natuurlijk maakt Prins Johnny zijn opwachting met zijn Prinses. De Raad van Elf, de Huppelpupkes en de Dansgarde zijn van de partij en de Hofkapel zorgt weer voor een goei stukske muziek.

De première van de Pronkzitting is ’s middag op 21 januari. Deze voorstelling is speciaal voor 55plussers en mensen met een functionele beperking vanaf 16 jaar. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via KBO op speciale verkooptijden. Later zijn deze kaarten verkrijgbaar in de reguliere verkoop.
De reguliere avondvoorstellingen zijn op 21, 27 & 28 januari 2017. Na afloop is er natuurlijk nog de mogelijkheid een drankje te doen en een dansje te wagen in de foyer van de Phoenix.

Voorverkoop van de kaarten, à Euro 11,- per stuk, is op vrijdag 6 januari 19.00 uur in de Phoenix. Maximaal 6 kaarten per persoon. Daarna zijn kaarten verkrijgbaar bij Bruna en de Phoenix, zolang de voorraad strekt. Vorig jaar waren alle voorstellingen op de avond van de voorverkoop meteen uitverkocht. En ook dit jaar geldt natuurlijk OP = OP

Ook zijn op 6 januari tegelijkertijd de kaarten voor de JeugdPronkzitting te koop. Waar onze jonge talenten uit het Moesland zullen schitteren! De JeugdPronkzitting zal plaats vinden op 22 januari om 13:30. Kaarten voor volwassenen kosten € 3,50 en voor kinderen slechts €1,50. Graag tot dan!