Ziekenbezoek

Redactie

Wie aan carnaval in het Moesland denkt, denkt meteen aan de vele grootse en feestelijke spektakels die we rijk zijn. Minder op de voorgrond, maar zeker niet minder belangrijk, zijn de ruim 100 bezoekjes die we ieder jaar weer afleggen bij diverse Moeslanders. Voor wie het niet meer mogelijk is om actief aan het carnavalsgebeuren deel te nemen.
Op vrijdagmiddag en zaterdagochtend bezoeken de prins en zijn complete gevolg, inclusief huppelpupkes, dansgarde en hofkapel, de aangemelde Moeslanders. Ook mensen die buiten Schaijk verblijven (in ziekenhuizen of verzorgings- of verpleeghuizen) worden bezocht.  
Wij gaan bij iedereen op bezoek die door een ander is aangemeld. Schroom dus niet om ons te bellen als u iemand kent die een bezoekje op prijs zal stellen en waarvan u niet zeker weet of degene is aangemeld bij ons. De jeugdige zieken worden speciaal bezocht door een delegatie van de jeugdcarnaval.
Wij waarderen het bijzonder dat onze lokale middenstand ons ondersteunt bij het vormgeven van de fruitschalen waarmee wij op pad gaan.

De telefoonnummers voor aanmeldingen:
Cindy van Rooij: 06-14324808
Neske Schulte: 06-28811440
Bregje Spijkers: 06-13615163
Esther van Zandvoort (jeugdaanmeldingen): 06-22791740
Of stuur een mail naar: ziekenbezoek@moesland.nl