Carnavalskrant 2017

Redactie

Op zaterdag 4 februari 2017 zal in het hele Moesland de Carnavalskrant weer huis aan huis verspreid worden. De commissie Carnavalskrant is inmiddels begonnen met het verzamelen van teksten, foto’s, illustraties en natuurlijk advertenties.

In deze uitgave zullen weer vele teksten te lezen zijn die door verschillende prominenten en carnavalsclubs geschreven zijn. Uiteraard verwachten wij dat ook dit jaar weer alle carnavalsclubs een leuke bijdrage aanleveren. En als je je stukje in het Schaijks dialect schrijft, ding je mee naar de “Platte Proot Prèìjs”. Deze prijs stelt de Heemkundekring beschikbaar voor de mooiste bijdrage in het “Schojks” dialect.

Je kunt jouw bijdrage mailen naar krant@moesland.nl. Zorg wel dat foto’s en tekst apart worden gehouden, omdat beide in verschillende opmaken moeten blijven. Graag je tekst uiterlijk op donderdag 1 december insturen.
Als je in het Moesblad 2017 wilt adverteren, neem dan contact op met Fons Roelofs, per telefoon via 0486 – 462458 (mail  advertentie@moesland.nl).