Zomercarnaval 2016

Redactie

Dit weekend staat de twaalfde editie van Zomercarnaval Schaijk op het programma. Na het spectaculaire weekend van het 11-jarig bestaan van het evenement, pakt Stichting Carnaval de Moeslanden wederom flink uit.

“Het belooft één groot feest te worden. Vrijdag knallen we het weekend in met vele DJ’s, terwijl we zaterdag juist een populaire cover-showband uit de Achterhoek hebben staan”, stelt Chantal Roelofs, voorzitter van Zomercarnaval Schaijk.

Vrijdag staan onder meer Sane & Donna, Miss Bont Beats, maar ook de Belgische DJ Mark with a K op het programma. Mark with a K, bekend van grotere festivals als Tomorrowland, Q-Base & Decibel Outdoor, sluit de vrijdagavond spetterend af.
Op zaterdag treedt de zeskoppige formatie Perfect Showband aan op het festival in Schaijk. De commissie Zomercarnaval vertelt: “Deze band is hier in de omgeving nog minder bekend en daarom een geweldige vangst. We proberen namelijk ieder jaar een band te strikken die nog niet zo bekend is in de regio. Hierdoor heb je altijd iets vernieuwends! Daarnaast viel de band op omdat gebruikgemaakt wordt van trompetten, saxofoons, trombones en een zangeres.”

Het festivalterrein van Zomercarnaval Schaijk aan de Louwstraat in Schaijk opent op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni om 20 uur de deuren. Een waar feest voor jong en oud.

Tekst: Arenalokaal.nl