B54 640x480

Braderie succes ondanks regen

Redactie

Grandioos Moeslands Braderie Festival ondanks enkele hinderlijke regenbuien.

Veel publiek ondanks somber weer.
Gelukkig deed de zon haar uiterste best de hinderlijke regenbuien te compenseren door regelmatig uitbundig te schijnen, zodat de bezoekers toch de terrasjes telkens wisten terug te vinden. Vooral bij het spectaculaire  SeW evenement op het Europaplein en bij het muziekpodium bij De Raaf was het een drukte van belang aan de tap. Ook de diverse luchtkussens en allerlei attracties hadden weinig last van de buien en konden alles redelijk droog houden, zo ook de enkele honderden standhouders.

Gelukkige prijswinnaars
De mooist versierde kraam ivm het 40-jarig bestaan werd gewonnen door B.S. De Regenboog / E.O.F., die de Braderie kleuren en de kleuren van de vlag van Ghana prachtig hadden verwerkt in hun stand. De loterijprijs viel te beurt aan Claudia Snavedra uit Schaijk en er ging ook nog een waardecheque naar het goede doel Stichting Steun 22Q11.

Vooral de kinderen konden hun hartje ophalen
Er was bij deze editie extra veel aandacht besteed aan gratis kindervermaak, middels een grote kinderkermis, paardenritjes op trotse en fiere sprookjesachtig aangeklede Friese stamboekpaarden, heel veel luchtkussens, klimwand, krattenstapelspel en nog heel veel ander gratis kindervermaak.

Foto’s: Sergio Boutkan

B54 640x480

B3 640x480

B7 640x480

B23 640x480

B24 640x480

B81 640x480