40ste Braderie op 17 april

Redactie

Op zondag 17 april vindt voor de 40ste keer het Braderie Festival Schaijk plaats. Het centrum van Schaijk is geheel gevuld met gezelligheid, vertier en demonstraties. Dus volop genieten voor jong en oud.

Gezelligheid
Lekker snuffelen bij een keur aan kramen met allerlei producten en snuisterijen. U wordt kostelijk vermaakt als u één van artiesten van het straattheater tegen het lijf loopt. Op verschillende plaatsen leuke terrassen waar de bezoekers kunnen genieten van een heerlijk hapje en drankje of van de vele live muziek.

Vertier en demonstraties
Natuurlijk is er volop plezier voor de kinderen. Genieten in de kinderboerderij of in de gratis attracties van het kinderplein. Of geschminkt worden, brood bakken boven een kampvuur of de klimwand beklimmen van Scouting Schaijk.
Daarnaast zijn ook verschillende ambachten te zien, zoals de Bijenvereniging Ambrosius, maar ook de tentoonstelling met oude brommers of nostalgische woonwagens.

Genieten
Voor de 40ste keer vindt het Braderie Festival Schaijk dit jaar plaats. Het bijzondere hieraan is dat dit in al die jaren is georganiseerd door vrijwilligers verbonden aan Stichting Carnaval de Moeslanden. Dit jaar is er een tentoonstelling te bezichtigen van de afgelopen 40 jaar.

In samenwerking met Schaijk een Werelddorp wordt midden op het Braderie Festival Schaijk het Schaijk een Werelddorpplein gepresenteerd. Hier kunt u de diversiteit van 35 Schaijkse bedrijven beleven in een expo en alle bezoekers kunnen genieten van Live Cooking, Shows, Live Muziek en heerlijke culinaire hapjes van eigen bodem. Speciaal voor de kinderen wordt er door de Breakout Run een parcours uitgezet.

Op een spectaculair podium op hun eigen terras presenteert Partycentrum de Raaf het Foute Uur van Q-music. Fout, maar onweerstaanbaar en superswingend: dat is het Foute Uur van Q-Music. Op het Braderie Festival Schaijk stopt het niet na een uurtje. Je kunt de hele middag lang genieten van de allergrootste foute hits, gedraaid door DJ’s van Q-Music.

Kom dus op 17 april lekker naar buiten om te genieten tijdens het 40ste Braderie Festival Schaijk.