Ziekenbezoek

Redactie

Aanmelden ziekenbezoek in het Moesland

Moesland – Schaijk. Wilt u een naaste of bekende een hart onder de riem steken tijdens carnaval? Geef degene dan op voor een bezoek op vrijdag 5 of zaterdag 6 februari.

Hoog geëerd bezoek van onze eigen prins Johnny met zijn prinses Ingrid of jeugdprins Max en jeugdprinses Zjos. Zij brengen met alle plezier een bezoekje aan de zieke en aller-oudste inwoners (90 plus) van het Moesland. Een ieder die niet aan carnaval kan deelnemen, jong of oud, wordt in het zonnetje gezet en met een fruitmandje verrast.

Een zieke of oudere Moeszak of Moeszakkin (90 plus) kan worden aangemeld bij de commissie Ziekenbezoek. Ook de jeugd of jonge kinderen die geen carnaval kunnen vieren, kunnen via deze weg aangemeld worden. De commissie ziekenbezoek zal per aanmelding bekijken welke hoogheid het beste past bij de persoon; prins Johnny met zijn gevolg of de jeugd prins en prinses.

Aanmelden kan worden gedaan door een naaste, familielid, kennis, bekende of goede buur. Meld gerust bij ons aan! Immers; liever 2x aangemeld, dan te worden vergeten.

Aanmelden vóór uiterlijk woensdag 3 februari via: ziekenbezoek@moesland.nl

Cindy van Rooij: 06-1432 4808
Jenny Kouwenberg (jeugdcarnaval): 06-2842 8966

De commissie Ziekenbezoek van Stichting Carnaval de Moeslanden