Pronkzittingen 2016

Redactie

Moeslandse Pronkzitting :  The Western Saloon

De “R” zit in de maand dus de Pronkzittingen komen er weer aan!

Begin 2016 zal de 38e editie van de Moeslandse Pronkzitting op de planken gebracht worden. Dit jaar gaan we naar The Western Saloon in Phoenix (Arizona). In de verzengende hitte van the valley of the sun is het gewoon om, als de zon onder is gegaan, samen te komen in de oude Western Saloon. Een plek waar de lokale artiesten het podium betreden en het entertainment verzorgen! Een avond waar de oude tijden van het ruige westen herleven, waar het bier en whiskey over de glazen klotsen, de danseressen op de tafels dansen en de mannen de laatste nieuwe grappen en verhalen vertellen!  
Onze Pronkzitting zal een avond vol entertainment van Moeslandse bodem zijn. Oude bekenden en nieuwe sterren zullen u volop vermaken. Natuurlijk maakt Prins Johnny zijn opwachting met zijn Prinses. De Raad van Elf, de Huppelpupkes en de Dansgarde zijn van de partij en de Hofkapel zorgt weer voor een goei stukske muziek.

De voorstellingen van 2016
De première van The Western Saloon is zaterdag 9 januari ’s middags om 13.30 uur. Deze voorstelling is speciaal voor 55plussers en mensen met een functionele beperking vanaf 16 jaar. Kaarten zijn hiervoor verkrijgbaar via de KBO op speciale verkooptijden. Later zijn deze kaarten verkrijgbaar in de reguliere verkoop.
De avondvoorstellingen vinden plaats op zaterdag 9 januari, vrijdag 15 januari en zaterdag 16 januari om 20.00 uur.
Voor al jullie cowboys en cowgirls zullen we er na afloop weer een dolle party met Dolly Parton van maken! Rawhide!!!

Kaartvoorverkoop
Vrijdagavond 18 december om 19.00 uur start de kaartvoorverkoop van de Moeslandse Pronkzitting “The Western Saloon”. Deze voorverkoop is in Phoenix (Moesland). De toegangsprijs is 11,- Euro en ’s middags 7,50 Euro. Indien er nog kaarten voorradig zijn zal de overige kaartverkoop via Bruna en de Phoenix zijn, tijdens reguliere openingstijden.

That’s right, folks, see y’all in the barnyard!