Artiesten 38e Pronkzitting

Redactie

Jij als artiest op de 38e Moeslandse Pronkzitting

Het nieuwe carnavalsseizoen staat weer in de startblokken. Ook de voorbereiding is gestart voor de 38e editie van de Moeslandse Pronkzitting. En we zijn vroeg dit jaar, namelijk op 9, 15 en 16 januari 2016. De voorverkoop is al op vrijdag 18 december om 19.00 uur. We verwachten weer een grote oploop van trouwe en nieuwe bezoekers om een kaartje te bemachtigen. Want de Pronkzitting is een evenement in het Moesland waar jong en oud bij wil zijn.
Daarvoor is een sterk programma nodig met artiesten van eigen bodem. Daarom nodigen wij bekende, beroemde en zeker ook beginnende artiesten uit om deel te nemen aan de Pronkzitting. Wil je alleen of met een groep deelnemen, meld je aan! Heb je wel zin om mee te doen, maar nog geen concrete ideeën? Kom dan gerust eens kijken en luisteren bij de eerste Artiestenbijeenkomst. Met andere artiesten en de commissie brainstormen we over de invulling. Dat helpt je vast op weg. Wij zien je graag op woensdag 4 november om 20.00 uur tijdens de eerste artiestenbijeenkomst in De Phoenix aan de Pastoor van Winkelstraat te Schaijk. Voor vragen of info bel naar Jeroen van Zuijlen via 06-199 33 201 of mail naar pronkzitting@moesland.nl. Dan ontvang je ook de uitnodiging.

Tot gauw! Commissie Pronkzitting.