Kee Moesbal 2015

Redactie

Het Kee Moesbal comité zorgt al een groot aantal jaren voor een gezellige carnavalsmiddag. In 1e instantie bedoeld voor mensen met een beperking. Later is dit uitgebreid met “eenzame” mensen.  De jeugdige bezoekers zijn zich al weken van te voren aan het voorbereiden op deze middag. Zij mogen nl. zelf optreden met een liedje of een act. Daarnaast nemen elk jaar nemen de beide carnavals stichtingen uit Schaijk (De Moeslanden) en uit Reek (Het Kelerijk) ook een deel van het programma op zich.

Het Kee Moesbal comité bestaat uit een groot aantal vrijwilligers, die belangeloos hun medewerking verlenen aan deze middag. Zonder deze mensen zou het niet mogelijk zijn om een dergelijke middag te organiseren. Maar voor deze middag hebben we niet alleen vrijwilligers nodig. Ook de plaatselijke middenstand, Slagerij Gerrit van Kraaij, Warme Bakker Marcel Sanders, Taxi bedrijf van Tilburg en de beide supermarkten Albert Heijn en  EM-TE, leveren die middag een belangrijke bijdrage.

Het Kee Moesbal wordt dit jaar gehouden op dinsdag  17 februari 2015 en vindt plaats in het Wapen van Reek .
Voor nadere informatie kunt U terecht bij  Fransien v.d. Bogaert uit Schaijk (461975) of Elly Hendriks uit Reek (474929).