Goapmèrrege geen slopersbal

Redactie

Met een pakkende titel voor een artikel heb je meteen de aandacht van de lezer te pakken. En dat is nou net de bedoeling. Want dit jaar willen we weer graag voorkomen dat de Schaijkse schooljeugd aan het vernielen slaat na de optocht op Moesmaandag en tijdens de Goapmèrrege op carnavalsdinsdag.

Met dit artikel vraagt Stichting Carnaval De Moeslanden mét alle clubs die daarbij betrokken zijn aan de (school)jeugd van Schaijk EN HUN OUDERS om niet na de optocht en tijdens de Goapmèrrege de carnavalswagens al te gaan slopen. Ouders hou een oogje in het zeil zodat uw eigen kinderen geen gevaar lopen als er iets afbreekt of omvalt. Onze oproep aan deze kinderen is dan ook:  blijf met je handen van andermans spullen af!!  De Goapmèrrrege is om te ‘goapen’, te kijken naar de creativiteit en originaliteit van de Moeslandse praalwagens, onder het genot van een drankje, een hapje en vrolijke muziek. Laten we zorgen dat we daar met z’n allen van kunnen blijven genieten en dat ons plezier ook nu niet door een handjevol ‘klojo’s’ wordt verstierd.

Veul schik mi de Goapmèrrege!