Verspreiding Moesblad

Redactie

Verspreiding Moesblad 2015 a.s. zaterdag 31 januari

De nieuwe Schaijkse carnavalskrant, het Moesblad 2015, wordt a.s. zaterdag 31 januari weer huis aan huis verspreid in heel Schaijk. En zoals u dat van ons gewend bent, ook in de buitengebieden.

Met natuurlijk weer vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Joep d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. U vindt er ook de informatie over de optochten en het programma tijdens de carnaval.

Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Cas en jeugdprinses Anne en hun hele gevolg zich aan u voorstellen.

U kunt de leden van de Raad van Elf, de Jeugdcarnaval en de Boeremoeskapel weer aan uw deur verwachten om deze fraaie editie persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor onze zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs! Als u niet thuis bent, ontvangt u met het Moesblad een enveloppe waarmee u altijd nog een vrijwillige bijdrage in de bus bij de Bruna kunt doen.  Daar zijn voor de liefhebbers ook extra kranten af te halen.