Ziekenbezoek in het Moesland

Redactie

Wilt u een naaste of bekende een hart onder de riem steken tijdens carnaval?

Geef degene dan op voor een bezoek op vrijdag 13 of zaterdag 14 februari.

Dit jaar zal prins Joep weer een bezoek brengen aan zieke en aller-oudste (90 plus) inwoners van het Moesland. Een ieder die niet aan carnaval kan deelnemen wordt in het zonnetje gezet en met een fruitmandje verrast.

Prins Joep met zijn Dansgarde, de Huppelpupkes, de Raad van 11 en natuurlijk de Hofkapel komen graag bij de mensen thuis op bezoek. Maar ook in de Nieuwe Hoeven, de Wijers, Compostella of elders zullen de prins en zijn gevolg graag de sfeer van carnaval komen brengen.

Hiervoor hebben we uw hulp nodig!
Wie kunt u aanmelden?

Een zieke of oudere Moeszak of Moeszakkin kan worden aangemeld bij de commissie Ziekenbezoek. Aanmelden kan worden gedaan door een naaste, familielid, kennis, bekende of goede buur. Meld gerust bij ons aan!
Immers; liever 2x aangemeld, dan te worden vergeten. Ook zieke kinderen die niet kunnen gaan carnavallen, kunnen bij ons worden aangemeld. Hier komt de Jeugdcarnaval dan gezellig op bezoek.

Aanmelden vóór uiterlijk woensdag 11 februari bij:
Cindy van Rooij, 06-1432 4808 of cmpvanrooij@gmail.com
Neske Schoonenberg, 06-2881 1440
Bregje Spijkers: 06-1361 5163

We vragen u om de naam, het adres en eventueel een telefoonnummer aan ons door te geven. Met elkaar zorgen we dan voor een prachtige carnaval voor iedereen!

Veel groeten van de commissie Ziekenbezoek van Stichting Carnaval de Moeslanden,

Cindy, Neske en Bregje