Prijsuitreiking 2015

Redactie

Komend jaar zal de prijsuitreiking van de grote Moeslandse optocht plaatsvinden in de feesttent van De Potter vanaf 19:30.
Al jaren is er een goede samenwerking tussen de Schaijkse Horeca ondernemers en Stichting Carnaval de Moeslanden. Als Stichting Carnaval de Moeslanden geloven we dat we met een goede samenwerking onze Moeslandse carnaval nog mooier kunnen maken. Alle ondernemers hebben we de kans geboden een voorstel te doen hoe zij de prijsuitreiking zouden willen invullen.
Hierbij hebben we een aantal belangrijke uitgangspunten vastgesteld:
– Draagt het bij aan een verbetering van de kwaliteit van carnaval in het Moesland.
– Carnaval staat bol van creativiteit en plezier. Het evenement moet dit uitstralen.
– De ambiance waarin het evenement plaatsvindt, moet passen bij de ambities van Stichting Carnaval de Moeslanden.
– Carnaval is een feest van tradities. Door te vernieuwen en te verrassen blijven deze tradities levend.

Op basis van de verschillende voorstellen is voor 2015 de keuze op De Potter gevallen. Wij hebben enorm veel zin in de komende carnaval met een ware ontknoping tijdens de prijsuitreiking. De grote Moeslandse optocht is en blijft de grootste, mooiste en schônste optocht van de wereld. Hier hebben we, ingegeven vanuit de carnavalsclubs, nog een extra waardering aan weten toe te voegen. Hierover houden we jullie komende tijd via social media op de hoogte.