Razende Reporter V

Redactie

‘Onthulling Moeslandse pronkzittingen’ door de razende reporter

De Moeslandse pronkzitting 2015 belooft een boeiende avond te worden met artiesten van eigen bodem met daarin vele variaties. De Huppelpupkes, de Prinselijke Dansgarde en dansgroep Karin Aarts zullen weer een leuke dansshow geven. Ook de liefhebbers van de ton hebben een mooie avond want zoals het er nu uit ziet, zullen er vier praters in de ton stappen. Daarnaast is er deze avond weer volop zang van o.a. Willem Griffioen en de groep ‘Tieske en de lamme herders’. En natuurlijk zijn er diverse groepen die grappige sketches op het podium brengen. Naast de bekende namen zoals Eric Potjes, Stefan van Ras, Joep Manders, Jeroen van Zuijlen en Twan van Zandvoort zijn er maar liefst vier mensen die hun debuut gaan maken tijdens ‘Bekèk ’t mar’ Winter Wonderland. Eentje daarvan is Denise van Erp. De rest zijn 3 Heere. Benieuwd? Kom naar de voorstelling want er is voor ieder wat wils en natuurlijk na de pronkzitting de after party in de foyer.

Heb jij nog geen kaartje dan kan je twee dingen doen. Kijk of er op de zwarte markt nog kaartjes zijn of ga naar de Bruna. Er zijn nog enkele kaarten voor de première op zaterdagmiddag (55+) en de vrijdagavond. Wees er snel bij want vol=vol.