Pronkzittingen 2015

Redactie

De 37e editie van Moeslands Bekèk ’t Mar:  Winter Wonderland

Begin volgend jaar kunt u in de sfeer van Winter Wonderland genieten van Bekèk ’t Mar! Een prachtige groep artiesten, waaronder diverse nieuwe gezichten, van Moeslandse bodem treden tijdens de pronkzittingen voor u op. Natuurlijk zijn Prins Joep dun Urste met zijn gevolg, de Huppelpupkes, de Dansgarde en de Boeremoeskapel weer van de partij. Grootvorst Maarten heeft vorig jaar laten zien dat hij een prima presentator is en zal ook dit jaar het hele programma aan elkaar smeden tot een vloeiend geheel.

De voorstellingen van 2015
De première van Winter Wonderland is zaterdag 17 januari ’s middags om 13.30 uur. Deze voorstelling is speciaal voor 55plussers en mensen met een functionele beperking vanaf 16 jaar. Kaarten zijn hiervoor verkrijgbaar via de KBO op de speciale verkooptijden en later in de reguliere (voor)verkoop.
De avondvoorstellingen vinden plaats op zaterdag 17 januari, vrijdag 23 januari en zaterdag 24 januari om 20.00 uur. Na afloop is er een gezellige afterparty in de foyer van de Phoenix op alle drie de dagen. Gebruik de aanstaande Glow en Snow run alvast om te trainen, want vorig jaar was er een ware run op de kaartjes. Deze Winter Wonderland editie van Bekèk ‘t Mar kunnen we u warm aanbevelen.

Kaartvoorverkoop
Vrijdagavond 2 januari om 19.00 uur start de kaartvoorverkoop van Bekèk ‘t Mar, Winter Wonderland in de Phoenix. De toegangsprijs is onveranderd 11 euro en ’s middags 7,50 euro. Indien nog op voorraad is de overige kaartverkoop via Bruna en Phoenix tijdens openingstijden, na 2 januari 2015.
Voor een hartverwarmende middag of avond in wonderlijke winterse sferen bij de voorstelling van Bekèk ’t Mar, Winter Wonderland, kom en bewonder!