Prins Cas en Prinses Anne

Redactie

Prins Cas en Prinses Anne nieuw jeugdprinsenpaar Moesland!!!

Op zondag 9 november zijn in het griezelige Moesland de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses onthuld. Prins Cas en Prinses Anne zullen komend seizoen regeren over het Moesland!

Het was weer ontzettend druk en super gezellig tijdens het jeugd 11-11 bal in de Phoenix. De zaal was omgetoverd in een griezelig spookslot. Je kwam er ook nog een paar heksen tegen die je de kaart gaven om het spannende spel “Griezel je gek” te spelen.  

Voor Prins Daan en Prinses Zoë was het de laatste keer dat zij een officiële taak te volbrengen hadden: de onthulling van jeugdclub van het jaar. Carnavalsclub “De Zotte Bende” mag deze eretitel een jaar lang dragen en natuurlijk hoort daar de wisselbeker bij! Ook werd de hoogste jeugdonderscheiding – de Moesbakkus – uitgereikt deze middag. Jolanda de Vent werd hiermee verrast.

Een doek met een griezelig gezicht en een griezelig muziekje zorgden ervoor dat we eerst een vinger, toen een voet en uiteindelijk de nieuwe prins en prinses te zien kregen. En daar waren ze dan Prins Cas en Prinses Anne! Prins Joep en Prinses Alice installeerden het nieuwe prinsenpaar. Daarna begon de spectaculaire after party waarbij het dak eraf ging. Onze huis dj draaide erop los en er kon geschminkt worden of een men kon een griezelige glitter tatoeage laten zetten.

Prins Cas en Prinses Anne veel plezier en succes toegewenst in het komend carnavalsseizoen!