Bijeenkomst pronkzitting

Redactie

Artiestenbijeenkomst voor de 37e Bekèk ’t Mar
Met het 11-11-bal is het nieuwe carnavalsseizoen weer geopend. Ook de commissie pronkzitting is van start gegaan en nodigt bekende, beroemde en beginnende artiesten uit om deel te nemen aan Bekèk ’t Mar. Wil je alleen of met een groep deelnemen: kom je aanmelden. Heb je wel zin om mee te doen maar nog geen concrete ideeën, kom dan gerust eens kijken en luisteren. Met andere artiesten en de commissie brainstormen helpt je vast op weg.
Bekèk ’t Mar is te zien op 17, 23 en 24 januari 2015 in De Phoenix. Wij zien je graag op woensdag 19 november om 20.00 uur tijdens de eerste artiestenbijeenkomst in De Phoenix aan de Pastoor van Winkelstraat te Schaijk. Voor vragen of info mail naar pronkzitting@moesland.nl.

Tot gauw, de commissie pronkzitting.