Moesland in Duitse sferen

Redactie

Schaijk in Duitse sferen tijdens tweedaags Moesfest

Op 25 en 26 oktober 2014 vindt de eerste editie plaats van het Moesfest. Het Moesfest is de ultieme voorbereiding op het 11-11 bal en de carnaval, georganiseerd door Stichting Carnaval de Moeslanden en Partycentrum De Raaf.

Op en top Moesfest
Stel je voor: feestgangers in lederhosen en dirndls, lange tafels en banken, pullen bier en duitse muziek. En dat in een zaal die is omgetoverd tot een duitse feesttent. Dat zijn de ingrediënten van het Moesfest. Maar liefst 33 Schaijkse clubs hebben zich ingeschreven voor de strijd om de titel Club van het Jaar, die tijdens deze avond vergeven wordt.

Iedereen is welkom
Het Moesfest is een feest voor alle Schaijkenaren. Iedereen is welkom. Naast de Club van het Jaar-verkiezing is het namelijk vooral feest. Het grootste gedeelte van de avond gaan de voetjes van de vloer, vloeit het bier rijkelijk en passeren vele schlagerhits de revue. En kom je in gepaste kledij, dan maak je kans op een prijs voor de mooiste outfit, aangeboden door De Raaf.

Maar dat is nog niet alles!
Het Moesfest houdt niet op na een avond feest. We pakken door met het welbekende frühshoppen op zondagochtend. Partycentrum De Raaf en Smaak Catering bieden alle Schaijkenaren een gratis ontbijt aan. Ook aan de kinderen wordt op de zondag gedacht. Een springkussen, een popcorn- en suikerspinmachine, een gratis consumptie: ze komen niks tekort.

De details
Het Moesfest vindt plaats bij Partycentrum De Raaf. Op zaterdag 25 oktober is de zaal voor publiek open om 20.00 uur, op zondag 26 oktober om 10.00 uur. Meer informatie vind je op http://facebook.com/moesfest.

Graag tot ziens bij het Moesfest!