Braderie 2014-02

Geslaagde braderie

Redactie

Moeslands Festival weer geslaagd evenement. Winnaars loterij bekend.

Het was weer een prachtige dag voor zo’n geweldig feestelijk gebeuren. De bezoekers kwamen behalve uit Schaijk en omgeving,  in grote getale ook uit de rest van het land.  Vele attracties, stunts en demonstraties wisselden het parcours met ruim 200 marktkraampjes af, zodat er voor iedereen van alles te zien en te beleven was. Na de opening van de dorpsbierpomp door een groep Vikingen , die voor deze  gelegenheid vanuit hun vaste kampement bij de Amersfoortse  bossen  naar het Brabantse Schaijk waren uitgeweken, werd alras de eerste fiets , beschikbaar gesteld door de plaatselijke fietsenmaker  Jan Appelhof uitgereikt aan  J. van Ham uit Eindhoven.

Braderie 2014-02
 
Even later volgde de 2e fietst uit de loterij die terecht kwam bij  Linda v.d. Heuvel uit Schaijk, die met deze aankondiging blij verrast werd, terwijl ze zat te genieten op ons “ bere” gezellige terras bij het dorpshuis.

Braderie 2014-01

Het parcours was dit jaar flink uitgebreid en ook het aantal attracties was spectaculair gestegen,  onder meer ook door de grote inzet van vele plaatselijke verenigingen.  

Bedankt allemaal en tot ziens op de volgende editie,
Moeslands Festival Schaijk