Halfvastenweekend in Moesland

Redactie

Nu het bruisende carnavalsfeest van 2014 achter de rug is, kunnen we terugkijken, herbeleven en evalueren. Dat gebeurt tijdens het komende Halfvastenweekend. A.s. vrijdagavond 21 maart is er weer de prachtige film die gemaakt is bij de clubs. En maandagavond 24 maart staat de Clubvergadering op de agenda.

Vrijdag 21 maart: Filmavond
Tijdens de aanloop naar carnaval 2014 heeft het filmteam weer overal vele mooie en grappige filmopnames gemaakt, de lipdups, die tot één film zijn gemonteerd. Daarin komen alle voorbereidingen voor het Moeslandse carnaval uitgebreid aan bod. Ook de grote Moeslandse optocht en de Goapmèrrege zullen in beeld worden gebracht. Na de film is het nog een gezellig samenzijn met alle clubs. De filmavond begint om 20.30 uur bij Feesterij De Potter.

Maandag 24 maart: Clubvergadering
De clubvergadering is één van de belangrijkste onderdelen in de organisatie van het Moeslandse carnaval. Het is het overleg van en tussen de clubs met de Stichting Carnaval De Moeslanden waarin alles aan de orde komt wat nodig is om het carnaval in het dorp goed tot zijn recht te laten komen. Deze keer willen we ook gezamenlijk vooruitkijken naar de volgende 11 jaar Moeslands carnaval. De clubvergadering is in Zaal Nieuw Schaijk, aanvang 20.30 uur.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de secretaris van de Stichting Carnaval De Moeslanden: Peter Klievink, mail secretaris@moesland.nl of tel. 0486 – 463475.