Moestempel tijdens optocht

Redactie

Kom warm genieten van de Moeslandse carnavalsoptocht
Wilt u ook graag genieten van de prachtige carnavalsoptocht op maandag 3 maart 2014, maar bent u slecht ter been?  In een grote verwarmde tent, dit jaar naast Café de 3 Heere, wordt u de gelegenheid geboden om vanaf een beschutte en comfortabele plek de geweldig mooie carnavalswagens te aanschouwen. U ziet dan vanuit de tent de carnavalswagens, loopgroepen en individuele deelnemers, recht op U afkomen.

Verwamde tent.
De ongeveer drie uur durende optocht van Schaijk is de grootste uit de omgeving en zeer de moeite waard om te bekijken. Alleen hoe doe je dat als je moeite hebt om lang te staan, gezondheidsproblemen hebt en niet vanuit je raam kunt kijken? Dan kom je naar de verwarmde tent. ‘Schaijk een Werelddorp’ organiseert in samenwerking met Stichting Carnaval De Moeslanden deze transparante tent voor de vijfde keer. In eerste instantie zijn de plekken bedoeld voor o.a. mensen met een beperking, ouderen en mensen die slecht ter been zijn, maar natuurlijk zijn ook hun begeleiders en anderen van harte welkom.

Verwennerij.
Vertoeven in de tent betekent niet alleen een droge warme plek met mooi uitzicht, maar ook een stukje verwennerij. Tijdens de optocht wordt u voorzien van een lekker hapje, drinken en zelfs boeremoes met worst. Dubbel genieten dus!

Mensen met een beperking gratis.
Omdat Schaijk een Werelddorp en Stichting Carnaval De Moeslanden het belangrijk vinden dat iedereen uit de gemeenschap deel kan nemen aan het carnavalsfeest, mogen mensen met een beperking, gratis gebruiken maken van deze faciliteiten. Begeleiders en andere geïnteresseerden betalen een kleine vergoeding à  € 11,00 per persoon.
Voor kaartjes kunt u terecht bij  Bruna  Runstraat 4  Schaijk. Wees er snel bij, want op is op.
Namens de organisatie van de Moestempel:

Voor meer info kunt u bellen met:
Hans Kuijpers             0486-462182
Mark van Zummeren   0486-461317
Fons Roeloef              0486-462458
Willie van Esch            0486-462203