Prachtige line-up pronkzitting

Redactie

36e Pronkzitting Bekèk ’t Mar krijgt een prachtige line-up

Volgend jaar, 2014,  kunt u in de sfeer van Moulin Rouge genieten van pronkzitting Bekèk ’t Mar. Een keur aan artiesten, waaronder enkele nieuwe gezichten, van Moeslandse bodem treden voor u op. Natuurlijk zijn Prins Joep dun Urste met zijn gevolg, de Huppelpupkes, de Dansgarde en de Boeremoeskapel van de partij. De nieuwe gastheer, grootvorst Maarten, weet het hele programma aan elkaar te smeden tot een vloeiend geheel.

De voorstellingen van 2014
De première is zaterdag 25 januari ’s middags om 13.30 uur. Deze voorstelling is speciaal voor 55-plussers en mensen met een functionele beperking vanaf 16 jaar. Kaarten zijn hiervoor verkrijgbaar via de KBO op woensdag 8 januari van 10.00 uur-12.00 uur en donderdag 9 januari 13.00 uur-15.00 uur in de Phoenix. Later in de reguliere (voor)verkoop.
De avondvoorstellingen vinden plaats op zaterdag 25 en vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari om 20.00 uur. Na afloop is er een gezellige afterparty in de foyer op alle drie de dagen. Na de grote toeloop vorig jaar (3 voorstellingen uitverkocht) is de voorverkoop zeer aan te bevelen!

Kaartvoorverkoop
Vrijdagavond 10 januari om 19.00 uurstart de kaartverkoop voor Bekèk ‘t Mar, Moulin Rouge in de Phoenix. De toegangsprijs is onveranderd 11 euro, en ’s middags 7,50 euro. Indien nog op voorraad is de resterende kaartverkoop via Bruna en Phoenix tijdens openingstijden, na 10 januari 2014.
Voor een heerlijke middag of avond in franse sferen bij de voorstelling van Bekèk ’t Mar, Moulin Rouge, kom en geniet!