CieZiekenbezoek

Ziekenbezoek

Redactie Evenementen

ZIEKENBEZOEK IN HET MOESLAND!

Wilt u een naaste of bekende een hart onder de riem steken tijdens carnaval? Geef degene dan op voor een bezoek op vrijdag of zaterdag met carnaval. Dit jaar zal onze prins en zijn gevolg een bezoek brengen aan zieke en aller-oudste (90 plus) inwoners van het Moesland. Een ieder die niet aan carnaval kan deelnemen, wordt in het zonnetje gezet en met een fruitmandje verrast.

Prins met zijn Dansgarde, de Huppelpupkes, de Raad van 11 en natuurlijk de Hofkapel komen graag bij de mensen thuis op bezoek. Maar ook in De Nieuwe Hoeven, Compostella of elders zullen de Prins en zijn gevolg graag de sfeer van carnaval komen brengen.
Hiervoor hebben we uw hulp nodig? Wie kunt u aanmelden?

Een zieke of oudere Moeszak of Moeszakkin kan worden aangemeld bij de commissie ziekenbezoek. Aanmelden kan worden gedaan door een naaste, familielid, kennis , bekende of goede buur. Meld gerust bij ons aan! Immers liever 2x aangemeld , dan te worden vergeten. Ook zieke kinderen die niet kunnen gaan carnavallen, kunnen worden aangemeld. Hier komt de jeugdcarnaval dan gezellig op bezoek.

Aanmelden kan via e-mail op ziekenbezoek@moesland.nl of bellen met:
Cindy van Rooij: 06-14324808
Neske Schoonenberg: 06-28811440
Bregje Spijkers: 06-13615163

Graag vragen wij u om naam, adres en eventueel een telefoonnummer van een naaste door te geven. Met elkaar zorgen we dan voor een prachtige carnaval voor iedereen!

Veel groeten van de commissie ziekenbezoek van Stichting Carnaval de Moeslanden,

CieZiekenbezoek

Bregje, Neske en Cindy