Smoesproat: Prijsvroag

Redactie

Wie o Wie wurd de neije prins in ut Moesland?

Mi ût 11-11 bal in zicht is ût nog opvallend rustig omtrent de neije prins. Er wurd wel wà tips gegive mar duidelijk is ut nog nie vur men. Op de loatste dag van oktober pieker ik me suf. Goan ze vur unne jonge prins zoas duk genoemt Bart Bongers of vur un wa ouwer zoas Twan van Zandvoort.
Ik vein wel we moette nie te jong goan mar ik hè ut nie vur ut zegge. Ik wit wel wie ik unne goeie prins zou veine mar wie ben ik. Mi alle tips op un rijke, fotoos erbè zit ik muurvaast. Ôk de neij tip brengt men nie weier.

De prins wijst de weg en de prinses geeft richting!
Men or te luister geleejd in turp, bè verenigingen, horeca noem mar op. Dan màr via sosjal media. Optocht.nl, Facebook, Twitter. Mar ôk doar is ut nog nie duidelijk. Veul noamen worre genoemt mar of doar de goeie bij zit.  Ik zelf denk noa de genoemde noame da Prins Alexander en prinses Neske. Hen we toch wer un prins Alexander. Andre van Thiel, Joep Manders, Ruud Derks, Bart, Twan. Enne zegt da hij ut wit en de ander denk ut te weete. Ik zou zegge kom mar op mi die noamen.

Prijsvroag
Weet jij wie de prins word?  Mail het naar info@deoptocht.nl en win een leuke prijs. Diegene die al eerste de naam door mailt wint. Dubbele namen doormailen heeft dus geen zin.

Houdoe Smoesproat