Laatste tip prins en prinses

Redactie

Summer of ‘69
In ieder mensenleven zijn jaartallen belangrijk. Natuurlijk is dit ook zo in een prinselijk leven. Het jaar van geboorte, jaar dat je je prinseske hebt ontmoet, jaar van geboortes van kinderen et cetera, Sinds de nieuwe prins op Facebook zit, blijft het jaar 1969 hem maar achtervolgen. Waarom weet eigenlijk niemand. Er zijn dat jaar ook geen belangrijke gebeurtenissen in het leven van de nieuwe prins geweest. Dat terwijl er wel een heel leuk liedje over gemaakt is.

Maar welk jaar is dan voor de prins belangrijk? Wanneer is er een belangrijke gebeurtenis in het leven van onze nieuwe prins geweest? Hierover gaat ook de laatste tip die de geheimhoudingscommissie het Moesland in stuurt. Aanstaande zaterdag is het de afsluiting van het 55ste carnavalsseizoen in het Moesland tijdens het 11-11-bal in de Phoenix. Prins Joris en Prinses Marieke nemen dan ook afscheid na twee geweldige jaren. En dan is het tijd voor de nieuwe prins en prinses. Wie dat zijn dat houden we nog even geheim, maar we geven wel een laatste tip: 1980 was een belangrijk jaar voor de prins!

Tot zaterdag op het 11-11-bal in de Phoenix.