Tip 4 nieuwe prins en prinses

Redactie

Die nieuwe prins en prinses houden toch maar iedereen bezig.

Goh, dat is toch maar niet zomaar een taak, die geheimhoudingscommissie. Als je maar iets of een plaatje laat zien, is het al een hint.
Dat terwijl onze prins op Facebook heel voorzichtig is. Hij heeft wel veel vrienden, maar hij wil niets verraden. Dus neemt hij standaard plaatjes en berichten.  11-11-bal duurt nog lang, nog veel spannende ontmoetingen voor de prins in spé. Dus hij is voorzichting. Ik weet uit eigen ervaring dat dat heel verstandig is!

Maar dan is 14 dagen voor het 11-11-bal wel een harde hint nodig, Lekker ouwerwets een hint! Nou zo’n hint die heeft de geheimhoudingscommissie. De hint is: De prins wijst de weg en de prinses geeft richting!
Het 11-11-bal komt steeds dichterbij en wordt kei gezellig!! Een mooie nieuwe prins en prinses!!
Wij hebben er zin in, jullie ook: 11-11 bal 9 november!!!