1 Braderie 1

Braderie Schaijk 2018

Redactie Braderie

Het MOESLANDS BRADERIE FESTIVAL” te SCHAIJK vindt dit jaar plaats op zondag 22 april 2018 van 11:00 tot 18:00.

Voor de 42e keer lekker naar buiten tijdens Braderie Festival Schaijk

Op zondag 22 april vindt voor de 42e keer het Braderie Festival Schaijk plaats. Het centrum van Schaijk is geheel gevuld met gezelligheid, vertier en demonstraties. Dus volop genieten voor jong en oud.

Gezelligheid
Lekker snuffelen bij een keur aan kramen met allerlei producten en snuisterijen. U wordt kostelijk vermaakt als u één van artiesten van het straattheater tegen het lijf loopt. Op verschillende plaatsen leuke terrassen waar de bezoekers kunnen genieten van een heerlijk hapje en drankje of van de vele live muziek.

1 Braderie 1

Vertier en demonstraties
Natuurlijk is er volopplezier voor de kinderen. Genieten in de kinderboerderij of in de gratis attracties van het kinderplein. Of geschminkt worden, brood bakken boven een kampvuur of de klimwand beklimmen van Scouting Schaijk.

Daarnaast zijn ook verschillende ambachten te zien, zoals de Bijenvereniging Ambrosius, maar ook de tentoonstelling met oude brommers of nostalgische woonwagens.

2 Braderie 2

Genieten
Voor de 42e keer vindt het Braderie Festival Schaijk dit jaar plaats. Het bijzondere hieraan is dat dit in al die jaren is georganiseerd door vrijwilligers verbonden aan Stichting Carnaval de Moeslanden.

In samenwerking met Schaijk een Werelddorp wordt midden op het Braderie Festival Schaijk het Schaijk een Werelddorpplein gepresenteerd. Hier kunt u de diversiteit van vele Schaijkse bedrijven beleven in een expo en alle bezoekers kunnen genieten van Live Cooking, Shows, Live Muziek en heerlijke culinaire hapjes van eigen bodem.

3 Braderie 14

Kom dus op 22 april lekker naar Schaijk om te genieten.