RBPZ-RCC-2012-300x250

Clubkas campagne Rabobank

Redactie

Rabobank Oss e.o. draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Eind oktober gaat de campagne van start en Rabobank Oss e.o. stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook Stichting Carnaval de Moeslanden doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen
Van donderdag 31 oktober tot en met donderdag 14 november mogen leden van Rabobank Oss e.o. vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo stemmen te vergaren. Onze club kan deze bijdrage goed gebruiken!
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan onze club bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oss e.o. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op: http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/oss/steun_voor_uw_initiatief/clubkas_campagne/
Bedankt voor jouw steun!

Ons doel: ‘Plein vol Plezier
Stichting Jeugdcarnaval organiseert een actieve en gezellige carnavalsmiddag voor de jeugd tussen de 0 en 16 jaar oud. Tijdens deze middag kunnen tal van leuke activiteiten gedaan worden, van het laten zetten van een stoere tattoo zetten, tot het maken van je eigen button en allerlei uitdagende spelen. Maar we verklappen nog niet alles, want ’t moet wel een verrassing blijven! Naast lekker bezig zijn wordt er ook voor de nodige versnaperingen gezorgd. Het “Plein vol plezier” wordt georganiseerd voor de jeugd, maar uiteraard zijn ouders ook van harte welkom om er samen met hun kinderen een gezellige carnavalsmiddag van te maken, en dat alles zonder dat ze zelf naar hun kinderen hoeven om te kijken, want dat doen wij!
Graag willen wij de activiteiten nog uitdagender en grootser maken. Daarnaast moet de jeugd ondertussen uiteraard ook voorzien worden van een hapje en een drankje, want dat hoort bij een feestje. Om dit alles mogelijk te maken doen wij mee met de clubkascampagne.

RBPZ-RCC-2012-300x250