Tip 3 nieuwe prins en prinses

Redactie

Wie zijn toch de nieuwe Prins en Prinses van het Moesland?
Wat een enerverende week weer. Op basis van de drie tips die we hebben gegeven over de nieuwe prins en prinses van het Moesland is het raden, gissen en gokken begonnen. De één weet het al zeker, de ander twijfelt of weet het gewoon nog niet. Het nieuwe carnavalsseizoen komt er aan en het Moeslands bloed begint weer te kriebelen.

Nou dat geldt ook voor onze nieuwe prins. Ik zag dat hij bijna niet kan wachten op het vervullen van zijn nieuwe taak en zelfs al op Facebook actief is. Je kunt nu al vriend met onze nieuwe prins worden. Zijn Facebook-account is, hoe kan het ook anders, Prins der Moeslanden. Op deze account kun je onze nieuwe prins volgen en zal hij ook nieuwsfeiten over hem en zijn prinses posten.

Maar het is daarnaast natuurlijk ook weer tijd voor een nieuwe tip. Natuurlijk kunnen we allerlei tips uitbrengen, want ons nieuwe prinsenpaar is een veelzijdig stel. Dus is het voor ons nog lastig kiezen over welk onderwerp de eerstvolgende tip moet gaan. Maar we zijn er uit!

De volgende tip over onze nieuwe prins is: de prins is een muziekliefhebber!

Zo dat was het weer voor deze week. Veel succes met deze nieuwe tip en tot volgende week.