Programma zondag 09-06

Redactie

Het programma voor zondag 9 juni is ook bekend. Daarmee zijn er weinig verrassingen over voor het feestweekend van 7, 8 en 9 juni op het Europaplein.

We beginnen om 11:11 met een Heilige Mis in de kerk. Aansluitend, zo rond 12:30, arriveren we in de tent op het Europaplein waar je voor een paar muntjes deel kunt nemen aan de brunch. Aansluitend zullen De Wannebiezz ervoor zorgen dat het net zo gezellig gaat worden als 11 jaar geleden!
In de tent is uiteraard ook gedacht aan de jongste generatie Moeszakken en Moeszakinnen. Voor hen is er ook volop entertainment.

Een ware familiedag om het feestweekend knallend af te sluiten!

Het feest ter ere van het 55-jarig bestaan is bedoeld voor alle Moeslanders die de carnaval een warm hart toedragen. Neem tijdens het feest je ID-kaart, paspoort of rijbewijs mee zodat wij kunnen controleren of je een echte Moeszak bent. Ook zal gecontroleerd worden op je leeftijd in verband met alcoholgebruik.
Voldoe je niet aan het signalement “Moeszak” of “Moeszakkin”, dan kun je helaas niet van het feest genieten. Clubs uit het Moesland kunnen uiteraard hun partner of stapmaatje buiten het Moesland wel gewoon meebrengen.