Programma zaterdag 08-06

Redactie

Ook over het programma van zaterdag kunnen we al iets meer kwijt. We beginnen om 14:30 met een receptie in de tent op het Europaplein. Hiervoor zullen de gasten per brief persoonlijk nog worden uitgenodigd.
Aansluitend zal om 16:30 de reünie beginnen. Hier kan heel het Moesland elkaar ontmoeten en herinneringen ophalen uit de afgelopen jaren. Ook zal er een tentoonstelling te bezoeken zijn in de tent, waar de historie van de afgelopen jaren in worden getoond.
Tijdens de reünie is er vanaf 17:00 een BBQ met onbeperkt eten! Hiervoor dient op voorhand een bonnetje gekocht te worden, maar daarover later meer.
Nadat er compleet is bijgepraat en de buikjes zijn gevuld, zal in één teug door de feestavond aanvangen. Deze wordt muzikaal opgeluisterd door de band Papa di Grazzi met een breed repertoire aan muziek, show, dans en kolder.
Zorg er dus voor dat je niets mist!

Het feest ter ere van het 55-jarig bestaan is bedoeld voor alle Moeslanders die de carnaval een warm hart toedragen. Neem tijdens het feest je ID-kaart, paspoort of rijbewijs mee zodat wij kunnen controleren of je een echte Moeszak bent. Ook zal gecontroleerd worden op je leeftijd in verband met alcoholgebruik.
Voldoe je niet aan het signalement “Moeszak” of “Moeszakkin”, dan kun je helaas niet van het feest genieten. Clubs uit het Moesland kunnen uiteraard hun partner of stapmaatje buiten het Moesland wel gewoon meebrengen.