Programma vrijdag 07-06

Redactie

Voor het programma van vrijdag, kunnen we al iets meer vertellen.
Zo zal om 19:00 het monument worden onthuld door Prins Joris I en zijn gevolg. Na dit officiële gedeelte zullen we ons naar de grote feesttent op het Europaplein begeven alwaar het feest direct zal losbarsten.
Uiteraard zal iedereen gekleed gaan in zijn/haar stofjas of andere carnavalskleding.
Vanaf 21:00 zal de band Trigger het feest opluisteren met muziek.
Zorg dat je er bij bent!

Het feest ter ere van het 55-jarig bestaan is bedoeld voor alle Moeslanders die de carnaval een warm hart toedragen. Neem tijdens het feest je ID-kaart, paspoort of rijbewijs mee zodat wij kunnen controleren of je een echte Moeszak bent. Ook zal gecontroleerd worden op je leeftijd in verband met alcoholgebruik.
Voldoe je niet aan het signalement “Moeszak” of “Moeszakkin”, dan kun je helaas niet van het feest genieten. Clubs uit het Moesland kunnen uiteraard hun partner of stapmaatje buiten het Moesland wel gewoon meebrengen.